Meny
 

Hvordan lage en personlig julegave

Trenger du julegavetips til en personlig julegave til mor og far, søsker, venner, besteforeldre eller kjæresten?

Vi har laget en enkel guide til hvordan du lager en personlig julegave som den heldige mottakeren garantert vil sette pris på:

  1. Finn ditt bilde som skal pryde gavekortet. Bilde av barnebarna, bilde av et romantisk sommerminne til kjæresten eller et bilde fra tidenes jentetur til bestevenninnen?
  2. Legg inn bestilling på gavekort her
  3. Legg inn navn og adresse, betal og få gavekortet levert rett i postkassen.
  4. Lag et fint julekort og legg det sammen med gavekortet i en delitakt innpakning.
  5. Når gavekortet er brukt opp kan han eller hun lime en magnet på kortet, og bruke det som en fin og dekorativ kjøleskapsmagnet - en julegave som varer!

 

For at julegaven skal oppleves som personlig må du vise at du har tenkt på den som skal motta gaven. Hvilket bilder du evt velger å ha på gavekortet sier noe om hvor godt du kjenner den som skal ha gaven. Har du en kjæreste som elsker verktøy - hva med bilde av vertøy på gavekortet, så kan han kjøpe seg akkurat det verktøyet han trenger.

 

Og hva med mamma - elsker hun bøker eller blomster? Har du en venninne som elsker berlinerboller eller har skodilla? Og lillebror hva er han interessert i? Treffer du blink med bilde vil gaven helt sikkert oppfattes som personlig og du noe du har brukt tid og omtanke på.

 

Et treffende bilde på gavekortet sammen med en personlig hilsen og kanskje en litt kreativ innpakning av gavekortet - og du har en meget personlig gave hvor mottakeren kan bruke kortet på det han eller hun som vil.

 

 

Sist endret - 22 februar 2019