Meny
 
julegavetips-venninne-illustrasjon

Den beste gaven du kan gi

Lag personlige gaver til dem du er glad i! Med bittelitt innsats og en dæsj fantasi blir dette årets fineste julegaver!

Her er våre beste tips til hvordan du kan gjøre gavene morsomme og personlige, men samtidig enkle for deg å kjøpe og lage. Vinn-vinn-situasjon, eller hva? 

Gavekort og favorittgodteriet

En morsom gave på 1-2-3:

1. Kjøp gavekort og godteri på senteret.

2. Finn en fyrstikkeske, eller en annen liten eske, og et lite kort.

3. Bruk papir og bånd, klipp og lim litt, fyll esken med gavekort og godteri og skriv en hyggelig hilsen på kortet.

= Fiks ferdig på null komma niks!

 

Gavekort-rebus

La bestisen, kjæresten eller morfar jobbe litt for belønningen! Gjem gavekortet på et lurt sted, og lag lapper som leder from til pakken. Jo flere lapper, jo mer moro. Her kan mottakeren få seg litt trim etter julemiddagen! Det første hintet kan du pakke inn sammen med litt sjokolade eller noe annet du vet mottakeren er glad i.

 

En opplevelse

Visste du at dittgavekort.no kan brukes på over 60 flotte Thon-hoteller i Norge? Det gjør det veldig enkelt å gi en opplevelse i julegave! En avslappende hotellweekend er perfekt for mamma - om du er ekstra smart, inviterer du deg selv med og bestemmer reisemålet også!

 

En varm og personlig hilsen

Kjærestegaven er vanskelig. Men den trenger ikke å være det! Et gavekort og et kort med vakre ord gjør lykke. Si hva du elsker aller mest ved han eller henne, og gi dem sjansen til å kjøpe seg akkurat det de ønsker seg mest. Det må vel være intet mindre enn en perfekt gave?

Sist endret - 14 desember 2018